Samenwerkingen

TrouwLokaal werkt samen met diverse partijen in de trouwbranche. Deze ondernemers staan voor je klaar om jouw dag compleet te maken. Ontdek prachtige plekken voor je ceremonie, heerlijke overnachtingslocaties of een mooi aangeklede zaal voor het avondfeest en maak jouw mooiste dag compleet.

Het Liefdesnest

Ben je op zoek naar een sprookjesachtige plek midden in de natuur? Waar jullie (met je gasten) volledige privacy en beslotenheid hebben aan de rand van het meertje in je eigen bos? Voor dat ene bijzondere moment in jullie leven? Kom dan naar het Liefdesnest❤️!

Op deze unieke plek kun je trouwen met je lief, lunchen met je familie en vrienden en het glas heffen op elkaar. Ook kunnen jullie hier overnachten en ontbijten, hoewel jullie je moeten realiseren dat de bruidssuite nogal basic is. Je komt hier namelijk echt voor de unieke plek.

 

Omdat het Liefdesnest midden in de natuur ligt, is het helaas niet geschikt voor diners, avondfeesten en muziek om lekker op te swingen. Daarnaast is er slechts parkeergelegenheid voor twee auto’s, zodat de andere gasten vervoerd moeten worden naar de locatie. Maar dat kan ook juist weer heel bijzonder zijn. Kom bijvoorbeeld met paard en wagen of een gave oldtimer bus met je gasten naar het Liefdesnest in Haarlo. 

Trouwen tussen de sterren

Trouwen op het mooiste podium tussen de sterren? Ja, dat kan in Openluchttheater Eibergen. Een legendarisch podium dat je deelt met vele sterren die jullie 'voorgingen'. Ilse de Lange, Douwe Bob, Typhoon, André Hazes, Youp van 't Hek; de reeks is eindeloos. Hoe gaaf is het om in dit rijtje te worden opgenomen?!
De ambiance waarin het theater zich omringt is sprookjesachtig. Een prachtige omarming door bomen, bosschages en kunstwerken. Met een fraaie overkapping en vele vogelsoorten die het hoogste lied zingen. Het creëert een buitengewone belevenis en onvergetelijke dag. Check ook onze sfeerimpressie: https://vimeo.com/128734364 

Condities:


Openluchttheater Eibergen is beschikbaar tussen mei en september van maandag tot en met donderdag. Uiterste tijdstip huwelijksvoltrekking 14:00 uur, einde ceremonie 16:30 uur.

Huurprijs: 450 euro, inclusief gebruik toiletten en eindschoonmaak. Meer info bij TrouwLokaal, Marieke Altena 06-10775799.

Vakantieboerderij Slotman

Altijd al willen trouwen in een authentieke landelijke omgeving? Dat kan bij Vakantieboerderij Slotman in Eibergen. Deze verbouwde boerderij ligt midden in het coulissenlandschap van de Achterhoek. Uniek aan onze accommodatie zijn de vele mogelijkheden die het te bieden heeft. Wil je trouwen in een knusse landelijke setting, kom dan onze traditioneel verbouwde schuur eens bekijken. Deze oude werktuigenschuur is na een grondige renovatie zeer geschikt om elkaar het ja-woord te geven onder het toeziend oog van onze ezels. Of wil je trouwen in buitenlucht? Maak dan gebruik van onze buitenruimte en trouw met het Achterhoeks landschap op achtergrond.

 

Een huwelijk is natuurlijk niet compleet zonder een romantische huwelijksnacht. Onze Pipowagen is zeer geschikt om op een unieke plek de huwelijksnacht door te brengen. Terwijl jullie verblijven in de bedstee van de knusse Pipowagen kunnen familie en vrienden eventueel gebruik maken van de slaapplekken die Vakantieboerderij Slotman te bieden heeft. In onze groepsaccommodatie is ruimte voor 38 personen om te slapen.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer langs om een kijkje te nemen.

De Oude Mattheüs

Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle en unieke trouwlocatie? De Oude Mattheüs van Eibergen is daar uitermate geschikt voor. Laat je huwelijk voltrekken in deze prachtige kerk in het centrum van Eibergen en het wordt een dag om nooit te vergeten!  De Oude Mattheüs heeft een warme en sfeervolle uitstraling en dat maakt het tot een unieke locatie voor jullie droombruiloft! De kerk is geschikt voor een burgerlijk huwelijk, maar ook voor een kerkelijke inzegening. De Oude Mattheüs heeft capaciteit voor 200 personen. Door het gebruik van stoelen zijn er veel mogelijkheden voor de inrichting als het gaat om jullie bruiloft. Niets staat vast in De Oude Mattheüs. Je kunt de locatie huren en verder alles zelf regelen. Maar je kunt ook alles uitbesteden via b.v. TrouwLokaal. We helpen je graag om van jullie huwelijk een droombruiloft te maken! 

Botenhuis 't Vonder

In het bezoekerscentrum van de Eibergse Berkelschippers, kunt u trouwen in een sfeervolle ambiance, omgeven door een permanente expositie over de Berkel en de Berkelscheepsvaart.
Deze locatie is de vaste ligplaats van de Berkelzomp ‘de Snippe’. Na de huwelijksvoltrekking is het mogelijk om een tochtje over het oudste gedeelte van de Berkel in Eibergen te maken. De schippers bieden u graag de mogelijkheid om letterlijk en figuurlijk in het ‘huwelijksbootje’ te stappen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen je graag!