Diensten

TrouwLokaal geeft Eibergen een podium waar het om trouwen gaat. Door middel van samenwerken bundelen zij hun krachten en ideeën. 

Eibergen heeft veel mogelijkheden. Vooral als het gaat om trouwen. In Eibergen kan meer dan je denkt. Grandcafé De Klok (Paul klein Goldewijk), Marie*Creëert (Marieke Altena) en De Kiekfabriek (Renee Seuren van Studio Renee & Heleen Blaauw van Heleen. Visual Storytelling) bundelden hun krachten om trouwen in Eibergen nóg aantrekkelijker te maken. Meer weten over deze initiatiefnemers? Lees het artikel van de Tubantia of scroll naar beneden. 


Grand Café De Klok Patisserie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Maak deze dag uniek met Grand Café Klok Patisserie in Eibergen. Ons jonge team organiseert jouw bruiloft op de locatie die jij wilt. Dat kan bij de Klok zelf, in het compleet vernieuwde Grand Café met terras, maar vanwege onze jarenlange cateringervaring ook op een locatie naar keuze. Wil je in festivalsfeer of ander thema? Wij zorgen voor een onvergetelijk feest! Van de stijlvolle bruidstaart uit onze eigen patisserie tot aan de bruiloftscatering met mini food trucks en bediening. Tot in de puntjes! Daag ons uit en wij maken met plezier een eerste praatplaatje voor je klaar.

Klik hier voor de website van Grand Café De Klok


Marie*Creëert

Mooie sferen in jullie stijl.
Na een persoonlijke gesprek met jullie vertel ik door middel van een moodbook hoe jullie dag er uit zou kunnen gaan zien. Alles wordt besproken...

De kleuren, materialen, accenten, van kleine tot grote details; alles. Het wordt een leidraad naar jullie dag.

Marie*Creëert kent vele verschillende samenwerkingen en maakt voor jullie graag het verschil. Geen vraag of verzoek is te gek... We denken graag in mogelijkheden.

Klik hier voor de website van Marie*Creëert.


Heleen. Visual Storytelling

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf of -videograaf? Jullie moment, jullie eigen verhaal.
Ze worden met de tijd alleen maar waardevoller. Die je terug kunt kijken, het moment opnieuw beleven, of vastleggen wat je voor altijd bij je wilt dragen.

Houden jullie van pure en warme foto's/video's in een fijne en ongedwongen sfeer?
Heleen legt deze momenten vast zoals ze echt zijn; spontaan en niet gemaakt, gelet op alle details die dag. Het glimlachje van je nichtje, opa met een biertje in zijn hand en moeder die het niet droog kan houden. Zo onopvallend mogelijk vangt ze de hele sfeer van jullie dag. Een prachtige dag met je geliefde en al jullie vrienden en familie.

Klik hier voor de website van Heleen


De Kiekfabriek

De Kiekfabriek is een samenwerking tussen Heleen. Visual Storytelling en Studio Renee. Zij zijn twee foto- en videografen. Zo is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld Renee te boeken als fotograaf en Heleen als videograaf. Maar je kunt ze ook zeker samen als foto- of videograaf boeken.

Wist je dat het heel leuk is om twee fotografen of videografen te hebben op jullie speciale dag? Zo heb je de hele dag beelden van verschillende hoeken. Maar ook bij bijvoorbeeld het klaarmaken kun je ons mooi verdelen wie waar is :-). En wij werken heel graag samen dus zijn helemaal op elkaar ingespeeld!


Klik hier voor meer informatie over De Kiekfabriek.